Ο άνθρωπος που έσωσε το σκυλάκι από το φλεγόμενο “Βενιζέλος”

Ο άνθρωπος που έσωσε το σκυλάκι από το φλεγόμενο “Βενιζέλος”

Ανάμεσα στους επιβάτες του φλεγόμενου πλοίου ήταν και ένας διασώστης ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει μεταξύ άλλων και ένα μικρό αρσενικό σκυλάκι που ήταν σε κλουβί.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επιβατών του πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” στο οποίο ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Τρίτης, ενώ αυτό είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά, αναγκάζοντας το να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι του Πειραιά τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμα με την επιχείριση κατάσβεσης να συνεχίζεται. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να ανοίξουν τρύπες στην εξωτερική λαμαρίνα του πλοίου προκειμένου να γίνει ρίψη αφρού και νερού.

Στα γκαράζ του πλοίου βρίσκονται 80 φορτηγά και 152 ΙΧ αυτοκίνητα, που ταξίδευαν προς τα Χανιά, ενώ οι 875 επιβάτες και τα 140 άτομα του πληρώματος αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον Πειραιά. Η φωτιά έχει περιοριστεί αλλά παραμένουν μικρές εστίες ενώ το πλοίο έχει πάρει κλίση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινισθεί τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ένας διασώστης που έσπευσε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, αλλά και ένα μικρό αρσενικό σκυλάκι που ήταν σε κλουβί.

Όπως δημοσιεύει η Σταυρούλα Ζερβού στο προφίλ της στο Facebook, το κλουβί ανοίχτηκε για να ελευθερωθεί το μικρό σέτερ, αλλά περιφερόταν μόνο του μέσα στον όλο πανικό, με αναπνευστικά προβλήματα. Τελικά διασώθηκε από τον διασώστη που φρόντισε να το βγάλει μαζί του στη στεριά.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα