Ο Ελληνοαυστραλός που ζούσε με τη καρδιά του Ντουζόν “έχασε” τη κόρη του

Ο Ελληνοαυστραλός που ζούσε με τη καρδιά του Ντουζόν “έχασε” τη κόρη του

Ο Ελληνοαυστραλός Κώστας Γρίμπιλας που ζει με την καρδιά του Ντουζόν "έχασε" το μονάκριβο αγγελούδι του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον ελληνοαυστραλό Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος “έχασε” την εννέα μηνών κόρη του.

Ο Κώστας Γρίμπιλας, τον Αύγουστο του 2008 δέχτηκε ένα ανέλπιστο δώρο, την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

Σήμερα, ο Κώστας Γρίμπιλας, ζει μια νέα τραγωδία, καθώς η μονάκριβη κόρη του πέθανε ξαφνικά.  Η κορούλα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη καρδιά της.

Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, “Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε…”

Είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση την Κυριακή όπου ζητούσε από γνωστούς και φίλους να προσευχηθούν για το αγγελούδι του. “Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου”.

Η ανάρτηση αυτή, έκανε χιλιάδες χρήστες να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στον Κώστα Γρίμπιλα.

“Το παιδί είναι η συνέχεια η δική μου, της γυναίκας μου Πόπης και του Ντουζόν. Είναι ένα ευλογημένο μωρό και θα ήθελα να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αγοριού που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Θέλω να μην ξεχάσει ποτέ το πώς ήρθε η ίδια στη ζωή” είχε δηλώσει συγκινημένος σε αυστραλιανό περιοδικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα