Ο Κώστας Μπακογιάννης θα τα κάνει θάλασσα

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα τα κάνει θάλασσα

Με το σύνθημα "Θα τα κάνουμε θάλασσα" ο Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε στο Σύνταγμα και παρουσίασε τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το φετινό καλοκαίρι

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, προκειμένου να δοκιμάσει όλα τα προϊόντα από τα περίπτερα που είχαν στήσει οι παραγωγοί και υποδέχονταν το κοινό για δύο μέρες. Τοπικές οινοποιίες, παραγωγοί μελιού, σαπουνιών, βιολογικών τροφών και άλλοι, βρίσκονταν εκεί, αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα. “Για εμάς, αγροτοδιατροφή, πολιτισμός και φύση πάνε μαζί. Είναι ένα δυνατό τρίγωνο. Είναι τα ισχυρά μας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και χτίζουμε πάνω σε αυτά γιατί πιστεύουμε ότι μας κάνουν διαφορετικούς” είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

 

Αφού …έφαγε, ήπιε και φωτογραφήθηκε, ο κ. Μπακογιάννης, εξήγησε πως θα τα κάνει θάλασσα. “Φέτος στη Στερεά Ελλάδα αποφασίσαμε να τα κάνουμε όλα θάλασσα. Με άλλα λόγια να κάνουμε ότι μπορούμε, να σας πείσουμε να έρθετε να γνωρίσετε την περιφέρειά μας. Μια περιφέρεια με ασύλληπτους κρυμμένους θησαυρούς, με μοναδικές ομορφιές, με τρομερά πολιτιστικά μνημεία και βέβαια με πολύ καλό φαγητό και πολύ καλό κρασί” τόνισε.

 

Τα περίπτερα των παραγωγών αποχώρησαν από το Σύνταγμα, όμως η καμπάνια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα βρίσκεται για ένα μήνα στους συρμούς του Μετρό, οι οποίοι έχουν διακοσμηθεί με φωτογραφίες από υπέροχους προορισμούς. Παράλληλα, κυκλοφορεί στην Αττική και ένα …δροσερό free press που προσκαλεί άπαντες να σχεδιάσουν τις φετινές τους διακοπές τους στη Στερεά Ελλάδα, δηλαδή την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα