Ο Λ. Ρακιντζής "απειλεί" τους δημάρχους: Θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και ποσά;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2008   (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2008 (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι απαντά στην κόντρα του με τους δημάρχους ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης

Με μία «απειλή» απαντά ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής στην επίθεση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) αναφορικά με τις δηλώσεις του για διαφθορά στους δήμους.

«Δεν έχω καμία κόντρα. Εκείνοι έχουν μαζί μου. Είναι ενοχλημένοι γιατί έχουν μάθει να μην τους ελέγχει κανείς. Θέλει η τοπική αυτοδιοίκηση να αρχίσω να λέω ονόματα και δήμους και ποσά; Έχουμε και εκλογές τώρα, δεν τους συμφέρει μάλλον. Εκείνοι ας διαμαρτύρονται κι εγώ ας κάνω τη δουλειά μου», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ρακιντζής στο capital.gr.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι « έχουμε 5-6 Δήμους με καταχρήσεις πάνω από 1 εκατ. αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Είναι θέμα δικό τους εσωτερικό. Το στέλνω στον Εισαγγελέα και ο Εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του», καταλήγει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

SHARE:

24Media Network