Ο Μανώλης Γλέζος στο δελτίο ειδήσεων του CNN

Ο Μανώλης Γλέζος στο δελτίο ειδήσεων του CNN

Τι δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος στη ρεπόρτερ του CNN, Diana Magnay (Vid)

Στο δελτίο ειδήσεων του CNN η ανταποκρίτρια του καναλιού Diana Magnay, έκανε αναφορά στα εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ της, συνέντευξη παραχώρησε στο διεθνές δίκτυο ο Μανώλης Γλέζος. Ο ίδιος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο ιστορικό κατέβασμα της σβάστικας από την Ακρόπολη.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τη θυσία των αγωνιστών της αντίστασης και τις εκτελέσεις στην Καισαριανή, το Δίστομο και σε όλη τη χώρα. Μίλησε επίσης για τον αδερφό του, Νικόλα Γλέζο, που εκτελέστηκε στην Καισαριανή.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του έκανε εκτενή αναφορά στις οφειλόμενες Γερμανικές αποζημιώσεις και το Γερμανικό δάνειο.

Πρόσφατα, ο ίδιος είχε δηλώσει: “Η επιθετικότητα των Γερμανών και το άρθρο του Μνημονίου που προβλέπει για το μη συμψηφισμό των χρεών αποτελούν άμεση αναγνώριση του γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα”.

“Οι εικόνες από την σημερινή κατάσταση και την αντίσταση του Ελληνικού Λαού στα σχέδια της Τρόικας, ακολούθησαν αυτές τις Αντίστασης του Ελληνικού Λαού στα σχέδια του Άξονα”, αναφέρει το ρεπορτάζ του CNN παρουσιάζοντας εικόνες από τις πρόσφατες διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, κατά των νέων μέτρων λιτότητας. Στο ίδιο ρεπορτάζ, περιλαμβάνονται και δηλώσεις του ιστορικού Hagen Fleischer.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα