Ο Πανιώνιος απέκλεισε οπαδό του από το γήπεδο για πάντα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (SUPER LEAGUE)
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (SUPER LEAGUE) (EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι αποκλείει οπαδό δια βίου από το γήπεδό της, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος

Σε μία σπάνια κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε η διοίκηση του Πανιωνίου. Με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως αποκλείει για πάντα οπαδό της από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης καθώς "προέβη σε έκνομες ενέργειες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ  καταδικάζει την ανωτέρω αποτρόπαια συμπεριφορά και δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών και δικαστηρίων, κατά του συγκεκριμένου ατόμου" γνωστοποιείται και προστίθεται: "Αυτονόητο είναι δε, ότι αποκλείεται δια παντός η είσοδός του στο στάδιο της Νέας Σμύρνης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ γνωστοποιεί, ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη, στο στάδιο της Ν.Σμύρνης, την 15-10-2016, εντοπίστηκε στη Θύρα 2, θεατής ο οποίος, προέβη σε έκνομες ενέργειες, πετώντας καταρχάς  μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για τον "Χ.Κ." κάτοικο κατά δήλωσή του Εξαρχείων.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, όπου μετά από υπόδειξη αυτοπτών μαρτύρων, οδήγησαν τον συγκεκριμένο θεατή εκτός του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Παράλληλα κρατήθηκαν τα στοιχεία του και αντίγραφο της ταυτότητάς του, προκειμένου να διαβιβαστούν στην Αστυνομία.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ  καταδικάζει την ανωτέρω αποτρόπαια συμπεριφορά και δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων αρχών και δικαστηρίων, κατά του συγκεκριμένου ατόμου αλλά και παντός άλλου συνυπαίτιου, με σκοπό την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της και την αποκατάσταση οποιασδήποτε θετικής και αποθετικής ζημίας που θα υποστεί η τελευταία από την ανωτέρω ενέργεια. Αυτονόητο είναι δε, ότι αποκλείεται δια παντός η είσοδός του στο στάδιο της Νέας Σμύρνης".

SHARE:

24Media Network