Serial Killer: Ο “Ίλαρχος του θανάτου” μάθαινε τους μαθητές του να “ψαρεύουν” κοπέλες

Serial Killer: Ο “Ίλαρχος του θανάτου” μάθαινε τους μαθητές του να “ψαρεύουν” κοπέλες

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε ο "Ορέστης" - Οι "μαθητές" του σε σεμινάρια φωτογραφίας ψάχνουν στα αρχεία τους να δουν αν οι κοπέλες είναι ακόμη εν ζωή.

Στο φως ήρθαν νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε ο serial killer στην Κύπρο.

Είχε εμμονή με τα θύματά του. Τα παρακολουθούσε. Όσες των “μπλόκαραν” στα site γνωριμιών, τις προσέγγιζε ξανά σε άλλα κοινωνικά δίκτυα με άλλο όνομα.

Μάλιστα, προσέγγιζε τις κοπέλες με συγκεκριμένο τρόπο δίνοντας ανάλογες συμβουλές σε μαθητές φωτογραφίας που δίδασκε. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Ίλαρχος μάθαινε στους “μαθητές” του πώς να προσεγγίζουν κοπέλες με τον τρόπο που το έκανε και εκείνος.

Σύμφωνα δε με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο Ίλαρχος συνομιλούσε στα social media με πάνω από 30 γυναίκες. Οι έρευνες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού συνεχίζονται οι προσπάθειες για να διαφανεί μέχρι πού έφτασε κάθε συνομιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Φιλελεύθερος, οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν θέσει υπό παρακολούθηση τα προφίλ συγκεκριμένων γυναικών που είχαν έρθει σε επαφή με τον 35χρονο στρατιωτικό, για να διαπιστωθεί ποια είναι ενεργά και ποια όχι.

Αυτά που δεν είναι ενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα κινούν υποψία και γίνεται προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να διαπιστωθεί κατά πόσον απλά τα αδρανοποίησαν.

Επίσης, οι ειδικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν καταφέρει να φτάσουν στα δεδομένα που έκρυβε η κάρτα μνήμης που κατείχε ο 35χρονος και προσπάθησε να καταπιεί στη θέα των αστυνομικών, όταν συνελήφθη.

Στην κάρτα sim υπάρχουν αρκετά δεδομένα και κυρίως τις επαφές που είχε με γυναίκες το τελευταίο διάστημα. Ο “Ορέστης” ήταν πεπεισμένος μέχρι την τελευταία στιγμή ότι δεν θα έφταναν σ’ αυτόν οι Αρχές, γι’ αυτό και δεν πρόλαβε να απαλλαγεί από διάφορα στοιχεία που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν κατά την ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα