ΟΑΣΘ: Έρευνα για περιστατικό με security – Κατέβασαν με τη βία επιβάτη από λεωφορείο

ΟΑΣΘ: Έρευνα για περιστατικό με security – Κατέβασαν με τη βία επιβάτη από λεωφορείο
MotionTeam

Bίντεο παρουσιάζει ανθρώπους εταιρίας security να βγάζουν βίαια επιβάτη από αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Τι απαντά ο ΟΑΣΘ.

Ιδιαίτερο προβληματισμό έχει προκαλέσει video που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο άνθρωποι της εταιρίας security που συνεργάζονται με τον ΟΑΣΘ βγάζουν βίαια από λεωφορείο επιβάτη.

Ο πολίτης που ανάρτησε στο facebook ισχυρίστηκε ότι ο εν λόγω επιβάτης ήταν άστεγος και αναζητούσε στο λεωφορείο δροσιά. Ο ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του στηλίτευσε το φαινόμενο αλλά τόνισε ότι ο επιβάτης δεν ήταν άστεγος και δημιουργούσε προβλήματα στους υπόλοιπους επιβάτης. Σ’ αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι “συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη, όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού. Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Δείτε το επίμαχο video

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα