Οδηγός φορτηγού που εξετράπη στον Κηφισό: "Ευχαριστώ τον Θεό που δεν χτύπησα κανέναν"

Ο οδηγός του φορτηγού που εξετράπη της πορείας του στον Κηφισό
Ο οδηγός του φορτηγού που εξετράπη της πορείας του στον Κηφισό GLOMEX

Το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του στη Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, διέσχισε κάθετα το δρόμο, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε μια κολόνα.

Από θαύμα δεν θρυνήσαμε θύματα το πρωί της Δευτέρας, όταν φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του στη Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, διέσχισε κάθετα το δρόμο, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε μια κολώνα.

Ο οδηγός του φορτηγού μίλησε στο Star, τονίζοντας ότι "ευχαριστώ τον Θεό που δεν χτύπησα κανέναν άνθρωπο". Ο έμπειρος οδηγός είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πόνου, χτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματος του. Παρά τους πόνους του, αισθάνεται ευγνώμων που δε θρηνήσαμε θύματα, όταν το φορτηγό του διέσχισε και τα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, χωρίς να ακουμπήσει ούτε ένα από τα δεκάδες διερχόμενα αυτοκίνητα.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το πρωί, όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός που κινούταν στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος των Αγίων Ανάργυρων, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, «αφρενάριστο» από τέσσερις λωρίδες. Οι δύο πρώτοι περάσανε οριακά και οι δυο που ήταν στις πιο ακριανές λωρίδες πρόλαβαν και φρέναραν.

Για πάνω από μισή ώρα, η τροχαία έκλεισε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά, προκειμένου τα ειδικά συνέργεια να βγάλουν το φορτηγό. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έπεσε και η κεντρική κολόνα πάνω στην οποία στηριζόταν η κάμερα ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκτροπή φορτηγού στον Κηφισό: Έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στα δέντρα

SHARE: