Οδυσσέας Γκέργκης: Η περίεργη εξαφάνιση, ο οδηγός ταξί και το ηχητικό ντοκουμέντο

Οδυσσέας  Γκέργκης
Οδυσσέας Γκέργκης ANIKOLOULI.GR

Ο 41χρονος Οδυσσέας Γκέργκης στις 4 Απριλίου 2018 κάλεσε ταξί από το σπίτι του στο Μούλκι Κορινθίας για το Κιάτο. Αυτό ήταν το τελευταίο σημάδι ζωής του.

Η περιπέτεια ζωής ενός σύγχρονου Οδυσσέα και η περίεργη εξαφάνισή του, παρουσιάστηκαν στο «Φως στο Τούνελ» ο βράδυ της Παρασκευής, ενώ το ηχητικό ντοκουμέντο που έδινε ο ίδιος ένα στίγμα του λίγο πριν τα ίχνη του χαθούν, ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο Οδυσσέας Γκέργκης 41 χρόνων, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου 2018, ζήτησε ένα ταξί από το σπίτι του στο Μούλκι Κορινθίας για τον προαστιακό στο Κιάτο. Αυτό ήταν και το τελευταίο σημάδι ζωής του. Μετά κανείς δεν τον ξαναείδε.

ADVERTISING

Ο οδηγός του ραδιοταξί που τον μετέφερε, όταν πληροφορήθηκε την εξαφάνισή του, κράτησε στο αρχείο το ντοκουμέντο της κλήσης του, μήπως βοηθήσει στις έρευνες.

Η οικογένεια του μιλώντας στο «Τούνελ», ανέφερε πως ο Οδυσσέας γνώριζε καλά την Αθήνα, αφού ζούσε για χρόνια εκεί και εργαζόταν ως οδηγός ταξί.

Το σοκ που υπέστη με τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης του, αλλά και ο χαμός του αδελφού του, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην οικογένειά του στο Μούλκι Κορινθίας απ’ όπου και χάθηκε.

"Μου σκοτώθηκε το ένα παιδί, τώρα έχασα και το άλλο..."

Συγκινημένη η μάνα του αγνοούμενου, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» για την εξαφάνιση του, λίγα χρόνια μετά το θάνατο του άλλου γιου της.

«Πρώτα ο χαμός του γιου μου και τώρα η εξαφάνιση του Οδυσσέα. Είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για εμάς. Πλέον έχει σβήσει το γέλιο από τα χείλη μας», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

«Επηρεάστηκε αρκετά από το θάνατο του αδελφού του και αργότερα της κοπέλας του. Εκείνο που ζητάω, είναι να μάθω πως είναι καλά και αν δε θέλει, ας μην γυρίσει πίσω. Η πόρτα μου θα μένει πάντα ανοιχτή», κατέληξε η κυρία Βαρβάρα.

Η αγωνία, οι έρευνες και το μήνυμα ζωής

Η εξαφάνιση του Οδυσσέα, σήμανε συναγερμό στα αδέλφια του που ψάχνουν μέχρι και σήμερα για ένα ίχνος ζωής του.

«Έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια και το μυαλό μας πάει στο κακό. Ήταν πολύ σκεπτικός λίγο πριν χαθεί, τον απασχολούσαν πολλά, αλλά δε μας έλεγε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του.

Η αδελφή του γεμάτη αγωνία οργώνει την Αθήνα μήπως μάθει κάποιο νέο του.

«Πήγαμε και στην παλιά του γειτονιά στην Κυψέλη, αλλά δε βρήκαμε τίποτα. Ψάχναμε από την αρχή και στα νοσοκομεία, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα. Μακάρι να είναι καλά, να μας κάνει ένα τηλέφωνο», κατέληξε.

Τι λέει ο οδηγός ταξί που κράτησε το ντοκουμέντο

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο Οδυσσέα ήταν ο οδηγός ταξί που τον μετέφερε από το σπίτι του στον προαστιακό του Κιάτου με κατεύθυνση μάλλον την Αθήνα. Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» από εκείνο το σημείο.

«Ζήτησα από το ραδιοταξί να μη σβηστούν τα στοιχεία και το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του αγνοούμενου», λέει χαρακτηριστικά.

«Φορούσε αθλητικά ρούχα και κρατούσε ένα σακίδιο. Μου φάνηκε πολύ ήρεμος άνθρωπος. Ήταν κι εκείνος οδηγός ταξί και κάναμε μια καλή κουβέντα στη διαδρομή», ανέφερε ο μάρτυρας - «κλειδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση

24Media Network