Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, διοργάνωσε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Οι ομοσπονδίες ζητούν, μεταξύ άλλων, την επίλυση των προβλημάτων των μαθητών, τονίζοντας ότι τα περισσότερα σχολεία έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο, χωρίς χρήματα στα ταμεία των επιτροπών τους, χωρίς δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές, ενώ πολλοί μαθητές αντιμετωπίζουν και προβλήματα σίτισης.
Η ΟΛΜΕ αναφέρεται επίσης στο ενδεχόμενο αύξησης του διδακτικού ωραρίου των καθηγητών, και ζητά την ανατροπή του σχεδίου «Αθηνά» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το συλλαλητήριο "έκλεισε" με συναυλία στην πλατεία Συντάγματος από μαθητές μουσικών σχολείων της Αττικής.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, διοργάνωσε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. Οι ομοσπονδίες ζητούν, μεταξύ άλλων, την επίλυση των προβλημάτων των μαθητών, τονίζοντας ότι τα περισσότερα σχολεία έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο, χωρίς χρήματα στα ταμεία των επιτροπών τους, χωρίς δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές, ενώ πολλοί μαθητές αντιμετωπίζουν και προβλήματα σίτισης. Η ΟΛΜΕ αναφέρεται επίσης στο ενδεχόμενο αύξησης του διδακτικού ωραρίου των καθηγητών, και ζητά την ανατροπή του σχεδίου «Αθηνά» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το συλλαλητήριο "έκλεισε" με συναυλία στην πλατεία Συντάγματος από μαθητές μουσικών σχολείων της Αττικής. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τις ελλείψεις στα σχολεία και το σχέδιο "Αθηνά". Κανονικά λειτουργούν οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ)  στα Προπύλαια.

Με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισαν προληπτικά οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο. Οι σταθμοί τέθηκαν και πάλι σε λειτουργία λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

Σε εξέλιξη συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος, με μαθητές μουσικών σχολείων της Αττικής.

Η Ομοσπονδία ζητά, μεταξύ άλλων, την επίλυση των προβλημάτων των μαθητών, τονίζοντας ότι τα περισσότερα σχολεία έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο, χωρίς χρήματα στα ταμεία των επιτροπών τους, χωρίς δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές, ενώ πολλοί μαθητές αντιμετωπίζουν και προβλήματα σίτισης.

Η ΟΛΜΕ αναφέρεται επίσης στο ενδεχόμενο αύξησης του διδακτικού ωραρίου των καθηγητών, και ζητά την ανατροπή του σχεδίου "Αθηνά" για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

SHARE: