Οι καλύτερες παραλίες είναι στην Ελλάδα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ.  (Eurokinissi - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ. (Eurokinissi - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ως ο κορυφαίος προορισμός με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, αναδείχθηκε η Ελλάδα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

Μία ακόμη διεθνής διάκριση για την Ελλάδα, γενικά και ειδικότερα για τον ελληνικό τουρισμό.

Η χώρα μας, αναγνωρίστηκε ως ο προορισμός με τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη και το ειδικό βραβείο παρέλαβε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ως επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, στη Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ.

Η Ελλάδα έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία αυτή έκθεση της Ρωσίας και το περίπτερο του ΕΟΤ λαμβάνει πολλά θετικά σχόλια  για την εικόνα και παρουσίαση του.

Η υπουργός Τουρισμού είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους  εκπροσώπους των κυριοτέρων  τουριστικών ομίλων και ταξιδιωτικών γραφείων της Ρωσίας για την εξέλιξη των προγραμμάτων τους για το 2018 και για το σχεδιασμό του 2019. Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ Χαράλαμπος Καρίμαλης, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου και ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ, Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Σε συνεντεύξεις της, η Έλενα Κουντουρά αναφέρθηκε στην υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική και την στρατηγική προώθησης και προβολής της Ελλάδας, με στόχο να καταστεί παγκόσμιος ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Έκανε μνεία στις υψηλές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού, στη διαρκή  άνοδο στις αφίξεις Ρώσων τουριστών, στην δυναμική ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών και θεματικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρει η Ελλάδα, όπως επίσης και στην τουριστική συνεργασία στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας - Ρωσίας 2017-2018.

SHARE: