Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Στο φως λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Στο φως λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ
42χρονος αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του μόλις 4 ετών και την πεθερά του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην οδό Ευριπίδου στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Οι συνεχείς προστριβές του δράστη με τον πατριό του- Το εξιτήριο από το Δρομοκαϊτειο- Η απόπειρα να σκοτώσει και τη μητέρα του

Η σοβαρή ψυχική ασθένεια που είχε ο 35χρονος και οι συχνές προστριβές με τον πατριό του και την μητέρα του οδήγησαν στο φρικτό έγκλημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης, στη Μεσσηνία.

Ο πατριός στα μάτια του νόμου ήταν πατέρας του 35χρονου αφού τον είχε αναγνωρίσει χρόνια πίσω παρότι δεν ήταν ο βιολογικός του πατέρας, όμως εκείνος είχε πάντα δύσκολες σχέσεις τόσο με εκείνον όσο και με την μητέρα του και προτιμούσε να μην μένει στο πατρικό του σπίτι, αλλά σε ένα τροχόσπιτο.

Ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγος για τον οποίο νοσηλεύτηκε στον ψυχιατρικό νοσοκομείο του «Δρομοκαΐτειου» στην Αθήνα, από το οποίο πήρε εξιτήριο στις 6 Σεπτεμβρίου.

Έκτοτε επέστρεψε στο χωριό του και προσπαθούσε να βρει τους ρυθμούς του δεν το κατάφερε για πολύ καιρό όμως και έτσι το μεσημέρι, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έβαλε μπροστά το σχέδιό για το αποτρόπαιο έγκλημα που ακολούθησε.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Πήρε ένα μπιτόνι που το γέμισε με βενζίνη και πετρέλαιο, το έβαλε στο μηχανάκι του και κατευθύνθηκε στο πατρικό του σπίτι όπου λόγω της ημέρας ετοίμαζαν τραπέζι οι γονείς του έξω στην αυλή και καλεσμένοι ήταν επίσης μία θεία της οικογένειας και ένας φίλος τους.

Μόλις έφτασε στο σπίτι ο 35χρονος και ενώ κανείς από τους παρόντες δεν περίμενε κάτι τέτοιο, εκείνος όρμισε με το μπιτόνι στον 56χρονο πατριό του που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει αφού ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, τον περιέλουσε με το καύσιμο και του έβαλε φωτιά… Οι παριστάμενοι προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά όμως ήταν αδύνατον και έτσι ο άτυχος άντρας κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε.

Τότε ο 35χρονος στράφηκε προς την 55χρονη μητέρα του την οποία επίσης περιέλουσε με το καύσιμο και αποπειράθηκε να της βάλει φωτιά, όμως πρόλαβε μπήκε στο σπίτι και έκλεισε την πόρτα.

Τους υπόλοιπους δεν τους πείραξε και έτσι πήρε το μπιτόνι και κατευθύνθηκε αυτή την φορά στο σπίτι ενός γείτονα του οποίου περιέλουσε την είσοδο με το καύσιμο και της έβαλε φωτιά.

Για καλή του τύχη ο ένοικος της οικίας, με τον οποίο ενδεχομένως είχε επίσης προστριβές, έλειπε, όμως το περιστατικό αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης της οικίας που έσπευσε να σβήσει την φωτιά, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά το πόδι του και να υποστεί εγκαύματα.

Μετά από όλα αυτά, ο δράστης μετέβηκε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, όπου παραδόθηκε και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας από κοινού με το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα