Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε
Περιπολικό - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την άτυχη 76χρονη νεκρή στο κρεβάτι της και το πτώμα του 51χρονου γιου στο χολ. Δίπλα του βρέθηκε μία καραμπίνα.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Πτολεμαΐδα όπου ένας 51χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 76χρονη μητέρα του στο κρεβάτι της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα έξω από το μπάνιο του διαμερίσματός τους.

Μάνα και γιο τους αναζητούσε μάταια στο τηλέφωνο η κόρη της ηλικιωμένης, μέχρι που αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία, άντρες της οποίας τους εντόπισαν νεκρούς.

Τους πυροβολισμούς δεν τους άκουσαν οι γείτονες και έτσι παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής στο σημείο.

Ο μητροκτόνος και αυτόχειρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές ούτε υπάρχει αρχείο για τυχόν νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα ωστόσο ενδέχεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Για την διακρίβωση των αιτιών αυτής της οικογενειακής τραγωδίας βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη και λαμβάνονται καταθέσεις από περιοίκους οικείους της οικογένειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα