Όλη η αλήθεια για την διαπόμπευση δήθεν φορέα του AIDS στη Λέσβο. Αναζητείται ένας 48χρονος

Όλη η αλήθεια για την διαπόμπευση δήθεν φορέα του AIDS στη Λέσβο. Αναζητείται ένας 48χρονος

Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της κοπέλας, που έπεσε θύμα διαπόμπευσης, όταν κυκλοφόρησαν στη Μυτιλήνη αφίσες με το ονοματεπώνυμό της και την αναφορά ότι είναι φορέας του AIDS. Η περιβόητη ιατρική γνωμάτευση (pics)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την κοπέλα στη Λέσβο, που έπεσε θύμα διαπόμπευσης όταν κυκλοφόρησαν στην Μυτιλήνη αφίσες με το ονοματεπώνυμο της και την αναφορά ότι είναι φορέας του AIDS.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο πατέρας της κοπέλας ξεκαθάρισε με δήλωση του ότι δεν τίθεται θέμα AIDS, αποκαλύπτοντας ότι πίσω από όλη την ιστορία κρύβεται ένας 48χρονος, με τον οποίο η κόρη του είχε σχέση πριν αρκετό καιρό. Ο συγκεκριμένος άνδρας, μάλιστα, της δημιουργεί συχνά-πυκνά προβλήματα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα και αναζητείται ο 48χρονος.

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το θέμα τη κόρης μου, η οποία έχει από το πρωί διαπομπευτεί άδικα, αφού ζούμε σε μία μικρή κλειστή κοινωνία, όπου μία ανεύθυνη κουβέντα, γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και εξευτελισμού, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Η κοπέλα, για την οποία έγινε όλη αυτή η διαπόμπευση, είναι κόρη μου. Πριν κάποια χρόνια, είχε μία σχέση με τον 48χρονο τώρα Δ.Κ. με τον οποίο δεν έχει πλέον, καμία απολύτως επαφή εδώ και αρκετό καιρό, αφού η κόρη μου έχει κιόλας παντρευτεί" ήταν τα λόγια του πατέρα.

Και πρόσθεσε: "Ο εν λόγω κύριος, της δημιουργεί συχνά τέτοιου είδους προβλήματα. Όμως δεν μπορεί ένα μέσο  ενημέρωσης, να γράφει για κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία ότι έχει AIDS. Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου, με τον ιό του AIDS. Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτειες έχουμε μπει, από σήμερα το πρωί".

Καταλήγοντας, υποστήριξε: "Ήδη έχει διαταχθεί Εισαγγελική έρευνα και ο εν λόγω κύριος αναζητείται, για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Επίσης έχει κληθεί να καταθέσει και η συντάκτρια του ρεπορτάζ, στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της πόλης μας και θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου, για την περιπέτεια στην οποία μας έχουν εμπλέξει".

Η ιατρική γνωμάτευση

Οι γονείς της κοπέλας μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και την περιβόητη ιατρική γνωμάτευση, που είναι του 2010, η οποία αποδεικνύει ότι η κόρη τους δεν έχει προσβληθεί από AIDS.

Όλη η αλήθεια για την διαπόμπευση δήθεν φορέα του AIDS στη Λέσβο. Αναζητείται ένας 48χρονος
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μεσαίωνας στη Μυτιλήνη: Διαπόμπευσαν με αφίσες φορέα του AIDS

SHARE:

24Media Network