Ολιγόωρη περιπέτεια για παιδάκι 2,5 ετών στον Βόλο

Ολιγόωρη περιπέτεια για παιδάκι 2,5 ετών στον Βόλο

Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής των μεγαλύτερων αδερφών του που το πρόσεχαν, βγήκε στο δρόμο και ύστερα το βρήκαν περίοικοι να περιφέρεται και κάλεσαν την Αστυνομία

Αίσιο τέλος είχε μία ολιγόωρη περιπέτεια που είχε ένα παιδάκι 2,5 ετών στον Βόλο και μαζί η οικογένειά του από την Αλβανία.

Η μητέρα των παιδιών είχε φύγει από το σπίτι το πρωί για να πάει σε κάποιες δουλειές που είχε και άφησε το μικρότερο παιδί της να το προσέχουν τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Κάποια στιγμή, διέφυγε της προσοχής τους και το παιδάκι βγήκε μόνο του έξω στο δρόμο και άρχισε να περιφέρεται.

Περίοικοι το είδαν και κάλεσαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να πάει περιπολικό να το εντοπίσει και να το μεταφέρει για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Εισαγγελέας.

Τελικά, εντοπίστηκε η μητέρα του που ειδοποιήθηκε, πήγε στο Νοσοκομείο και παρέλαβε το παιδί της. Η περιπέτεια του παιδιού και της οικογένειας έληξε με αίσιο τρόπο και βεβαίως η Εισαγγελέας δεν άσκησε διώξεις αφού δεν υφίσταται σε αυτή την περίπτωση αδίκημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα