Ομοφοβικό παραλήρημα Αλέφαντου: Αν πας με π@@τη, θα γίνεις ανώμαλος

Ομοφοβικό παραλήρημα Αλέφαντου: Αν πας με π@@τη, θα γίνεις ανώμαλος

Ομοφοβική τοποθέτηση Νίκου Αλέφαντου στο The 2night show. Τι λέει για το σύμφωνο συμβίωσης και τον Μητροπολίτη Πειραιά με τον οποίο (προφανώς) συντάσσεται (Vid)

“Αλητεία η συμβίωση ομοφυλοφίλων”, σύμφωνα με τον Νίκο Αλέφαντο.

Ο πρώην προπονητής που και στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί δημοσίως κατά των ομοφυλόφιλων, εμφανίστηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέπτυξε τις απόψεις του σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση δεν έπρεπε να το ψηφίσει, ενώ η εικόνα δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που φιλιούνται δημοσίως, δίνει το “κακό παράδειγμα” για τα παιδιά. Ο Νίκος Αλέφαντος συμφωνεί άλλωστε με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιά και αναφέρει πως η σχέση ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, “είναι νόμος”.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του:

“Αν πας με άντρα ο οποίος είναι που…ς θα γίνεις κι εσύ ανώμαλος. Αυτός που πάει με άντρα… σχόλασες! Στο λέει ο Αλέφαντος, αποδεδειγμένα. Το ωραιότερο πράγμα στην ανθρωπότητα είναι ο άντρας με τη γυναίκα. Ποια συμβίωση των ομοφυλοφίλων; Η μεγαλύτερη αλητεία που γίνεται! Είσαι στον πάνω όροφο με το παιδί σου και τη γυναίκα σου και θα βλέπεις στον κάτω όροφο δύο που έρχονται να φιλιούνται στο στόμα; Τι είναι αυτοί ρε;

Ποια δικαιώματα ρε; Τρελός είσαι; Δεν μπορείς να βγαίνεις έξω από το σπίτι σου και να βλέπεις δύο άντρες να φιλιούνται! Αν έβγαινα πρωθυπουργός δρόμο αυτά! Έτσι πρέπει! Να πηγαίνεις να παντρεύεσαι; Την ξεφτίλισες την κοινωνία! Δεν τους πειράζουμε αλλά πρέπει να βγάλουμε νόμο να τους παντρεύουμε κιόλας;”.

Η αλήθεια είναι πως ο παρουσιαστής υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και συνέχισε θέτοντας ερωτήσεις σχετικά με το τί θα έπραττε ο καλεσμένος, αν οικείο του πρόσωπο ανέπτυσσε σχέση με άτομο του ιδίου φύλου. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Οι απόψεις είναι σεβαστές, όπως και η γραφικότητα. Το να προσβάλλει όμως κανείς μια μερίδα του πληθυσμού βάλλοντας εναντίον των δικαιωμάτων της, δεν είναι ανεκτό.

Και παλαιότερες δηλώσεις του “Αλέφα” για εκείνους “που έχουν αυτή την αρρώστια”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα