Ωρωπός: Νεκρός 17χρονος μοτοσικλετιστής μετά απο σύγκρουση με ΙΧ – Διέφυγε αλλά συνελήφθη ο οδηγός του

Ωρωπός: Νεκρός 17χρονος μοτοσικλετιστής μετά απο σύγκρουση με ΙΧ – Διέφυγε αλλά συνελήφθη ο οδηγός του
Φωτο αρχείου istockphoto

Ο ανήλικος οδηγός της μοτοσικλέτας κατέληξε αργότερα στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», ενώ ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το θύμα του και διέφυγε, εντοπίστηκε αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη

Την ζωή του έχασε ένας 17χρονος νεαρός με καταγωγή από Αλβανία και κάτοικος Ωρωπού σε τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε χθες, μισή ώρα μετά τις 8 το απόγευμα, επί της Επαρχιακής Οδού Αυλώνα-Σκάλας Ωρωπού, στο ύψος της Λαϊκής Αγοράς Ωρωπού, μετά από μετωπική σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ο οδηγός μάλιστα του οποίου εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα του και διέφυγε από το σημείο.

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις της Τροχαίας στην γύρω περιοχή και τελικά ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη και όπως προέκυψε, επρόκειτο για έναν 30χρονο από την Αλβανία και κάτοικο της περιοχής του Αυλώνα.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», σήμερα το πρωί όμως δεν άντεξε και κατέληξε από τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί. Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας, ενώ σε βάρος του ασυνείδητού οδηγού, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα