'Παγώνουν' οι λογαριασμοί Βγενόπουλου

ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη του προέδρου του Ομίλου της MIG Ανδρέα Βγενόπουλου με θέμα: "Πρωτοβουλίες Ευθύνης" σχετικά με το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης του Ομίλου..(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη του προέδρου του Ομίλου της MIG Ανδρέα Βγενόπουλου με θέμα: "Πρωτοβουλίες Ευθύνης" σχετικά με το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης του Ομίλου..(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Ελέγχεται για φοροδιαφυγή από τους οικονομικούς εισαγγελείς, που προχώρησαν σε δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών

Το σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών του επιχειρηματία Ανδρ. Βγενόπουλου αποφάσισαν να δεσμεύσουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Το όνομα του επιχειρηματία περιλαμβάνεται στη λίστα των 65 CDs των ελληνικών τραπεζών που εδώ και καιρό εξετάζουν οι εισαγγελείς Παν. Αθανασίου και Γαλ. Μπρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους προσωπικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία εμφανίζεται ποσό περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα κληθεί να αποδείξει ότι δεν αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής. Την έρευνα διενεργεί, υπό την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων, το ΚΕΦΟΜΕΠ, το οποίο το επόμενο διάστημα αναμένεται να καλέσει τον επιχειρηματία για εξηγήσεις.

SHARE:

24Media Network