Παλλήνη: Λεωφορείο ξέφυγε της πορείας του και “καρφώθηκε” σε κατάστημα

Παλλήνη: Λεωφορείο ξέφυγε της πορείας του και “καρφώθηκε” σε κατάστημα
Glomex

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ύψος του Γέρακα και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός-Οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΑ, επί της Λ. Μαραθώνος στο ύψος του Γέρακα, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ευτυχώς δίχως να τραυματιστούν οι έξι επιβάτες που μετέφερε ή να προκληθούν τυχόν άλλοι τραυματισμοί.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός που είχε κατεύθυνση στο ρεύμα προς Μαραθώνα, έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου, εξετράπη της πορείας του αρχικά δεξιά, προσέκρουσε στο φανάρι και στη συνέχεια αριστερά, προσέκρουσε στην διαχωριστική νησίδα της Λ. Μαραθώνος την οποία και πέρασε και κινούμενος ανεξέλεγκτα πλέον στο αντίθετο ρεύμα, ευτυχώς δίχως να συγκρουστεί με διερχόμενα οχήματα από το αντίθετο ρεύμα, κατέληξε στην πινακίδα και την βιτρίνα ενός καταστήματος. Στο σημείο αυτό ακινητοποιήθηκε, προκαλώντας βεβαίως ζημιές στο κατάστημα.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις Πρώτες Βοήθειες ενώ διενεργείται έρευνα από την Τροχαία για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που εμφανίστηκε στο λεωφορείο, για κάποια ξαφνική αδιαθεσία ή λάθος χειρισμό του οδηγού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα