Παναγιώτης Ραφαήλ: "Το υπουργείο δεν βοηθάει γιατί η λύση είναι ακριβή", λέει ο πατέρας του

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Γλωσσιώτης αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον υπουργό Υγείας. Ισχυρίστηκε επίσης πως ο λόγος που δεν στέλνει το υπουργείο το μωρό στην Αμερική είναι οικονομικός.

Αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια συγκέντρωσης των περίπου 3 εκατομμυρών ευρώ, χρήματα που απαιτούνται για την μεταφορά και νοσηλεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Χαλκίδα στις ΗΠΑ, είναι ο πατέρας του.

Απογοητευμένος από την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, διαφώνησε με τους ισχυρισμούς του Βασίλη Κικίλια ότι το ζήτημα είναι επιστημονικό και όχι Ιατρικό.

Ο Γ. Γλωσσιώτης διαβεβαιώνει ότι έχει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές γνωματεύσεις που επιτρέπουν στο παιδί του να υποβληθεί στη θεραπεία της Αμερικής για την ίασή του.

Αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Κικίλια στο γραφείο του την προηγούμενη μέρα και δηλώνει ότι το Υπουργείο βλέπει ακριβή την λύση του προβλήματος, με τον ίδιο τον Υπουργό όπως ισχυρίζεται να του λέει ότι η περίπτωσή του θα ξεκινήσει ντόμινο παρόμοιων περιστατικών στη χώρα. 

Πηγή: 

tvstar.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παναγιώτης Ραφαήλ: Ποιος "μπλοκάρει" τη χορήγηση της σωτήριας θεραπείας του

Πανελλήνια συγκίνηση για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ

SHARE: