Πανικός από φωτιά στο ξενοδοχείο 'Παλμύρα' στη Γλυφάδα

Πυρκαγιά σε γραφεία ξενοδοχείου, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα την παρασκευή 15 Μαΐου 2015. 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά σε γραφεία ξενοδοχείου, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα την παρασκευή 15 Μαΐου 2015. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Όλοι οι εργαζόμενοι και οι πελάτες κατέβηκαν από το κλιμακοστάσιο και εκκένωσαν τον χώρο εγκαίρως

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στους πελάτες και τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου «Παλμύρα» στην Γλυφάδα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά στον τέταρτο όροφο του κτιρίου.

Στον συγκεκριμένο όροφο, που είναι και ο τελευταίος του ξενοδοχείου, στεγάζονται μόνο γραφεία της εταιρείας και ενδεχομένως να οφείλεται σε αποτσίγαρα που πετάχτηκαν σε καλαθάκι. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι πελάτες κατέβηκαν από το κλιμακοστάσιο και εκκένωσαν τον χώρο εγκαίρως.

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός, ενώ σύντομα κατέφτασαν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 άντρες.

Ύστερα από τρεις ώρες κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά μόνο στον τέταρτο όροφο και να την σβήσουν. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

SHARE:

24Media Network