Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του για την επέτειο θανάτου

Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του για την επέτειο θανάτου
Παντελής Παντελίδης Eurokinissi

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έκανε τη δική του ανάρτηση για την επέτειο θανάτου του αδελφού του, που συμπληρώνει σήμερα τρία χρόνια μακριά μας.

Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχισε τη ζωή στον λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και σκόρπισε τη θλίψη.

Πολλοί ήταν εκείνοι, φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι, συγγενείς και θαυμαστές, που θέλησαν να τιμήσουν την επέτειο του θανάτου του κάνοντας αναρτήσεις στα social media.

Ο αδελφός του, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, έκανε τη δική του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας συγκινητικά λόγια και μιλώντας με απέραντο θαυμασμό και βαθιά αγάπη, για τον Παντέλο.

3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή…Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι’ αυτό θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!!Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!!Σ´αγαπάω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!#pantelispantelidis #3xronia #monopantelos #pantelidis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα