Παντελής Παντελίδης: Το δεκάλεπτο βίντεο με την εντυπωσιακή πορεία του καλλιτέχνη που κατέκτησε την κορυφή

Παντελής Παντελίδης: Το δεκάλεπτο βίντεο με την εντυπωσιακή πορεία του καλλιτέχνη που κατέκτησε την κορυφή

Ο δημοσιογράφος, φίλος και συνεργάτης του 32χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο την Πέμπτη, είχε ανεβάσει ένα βίντεο με αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του Παντελή Παντελίδη στην ξέφρενη πορεία των τελευταίων ετών προς την κορυφή (vid)

Η τελευταία πράξη του δράματος, αλλά και το τελευταίο κεφάλαιο μιας ιδιαίτερης ζωής, του Παντελή Παντελίδη γράφτηκε εχτές στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, όπου η οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι και χιλιάδες θαυμαστές κατέφτασαν ώστε να αποχαιρετίσουν τον 32χρονο τραγουδοποιό. Η συγκίνηση διάχυτη, ενώ οι χιλιάδες κόσμου δεν σταμάτησε να ραίνει τη σορό του τραγουδιστή με λουλούδια και μηνύματα διανθισμένα με στίχους από τα τραγούδια του. Παράλληλα, σε όλη τη Νέα Ιωνία ηχούσαν δυνατά τα τραγούδια του νεαρού τραγουδιστή που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ανάμεσα στους στενούς συνεργάτες και φίλους του Παντελίδη, ο Χάρης Λεμπιδάκης, που τον ακολούθησε στην πορεία του προς την αναγνώριση. Από τα βίντεο στο youtube, στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. “Πολέμησε και έφτασε στην κορυφή με ταπεινότητα, με ταλέντο, χωρίς  μάνατζερ και με μοναδικό όπλο την ευγένειά του και την αγάπη του και με σύμμαχο την οικογένειά του” ανέφερε μετά την είδηση του θανάτου του ο δημοσιογράφος.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, είχε αναρτήσει πριν από μήνες ένα βίντεο με αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του τα τελευταία χρόνια, όταν και έγινε διάσημος στο Πανελλήνιο. Το βίντεο περιλαμβάνει αδημοσίευτο υλικό από το προσωπικό αρχείο του Χάρη Λεμπιδάκη. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και την καταξίωση με τα τραγούδια του αλλά και το ήθος του. Φωτογραφικό υλικό – βίντεο αλλά και συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του Teatro Music Hall σε ένα βίντεο που θα μας κάνει να θυμόμαστε ωραίες στιγμές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα