Παντελής Παντελίδης: Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη, που είχε τραυματιστεί στο δυστύχημα

Παντελής Παντελίδης: Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη, που είχε τραυματιστεί στο δυστύχημα

Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη, την αποσωλήνωσαν οι γιατροί. Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της

Καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη, η οποία, μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχοντας υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί αποσωλήνωσαν την 30χρονη η οποία όπως ανέφερε στο youweekly η μητέρας της, Νατάσα βρίζει όλο τον κόσμο!

“Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο…”, έλεγε στους συγγενείς της η μητέρα της από το τηλέφωνο που τους κάλεσε κατευθείαν για να τους πει τα ευχάριστα.

“Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει, αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό!” εξηγεί η μητέρα της Μίνας.

Η μητέρα της Μυρσίνης, δεν σταματά να χαμογελά σε όλους, ακόμη και στους άγνωστους ανθρώπους που γνώρισε στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Μάλιστα, σε έναν κύριο περιγράφει μια σκηνή με την Μυρσίνη πολύ συγκινητική. Ήταν το τεστ για να δουν οι γιατροί την διαύγεια του κοριτσιού.

“Έλα Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, την Μάλα… Την θυμάσαι την Μάλα αγάπη μου;  Σε περιμένει πώς και πώς!”. Η απάντηση της Μυρσίνης ήταν ένα ασυναίσθητο «ναι», μέσα από τα μισάνοιχτα χείλη της. Αυτό το «ναι», ότι δηλαδή θυμάται το σκυλί ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία του κοριτσιού.

“Θέλω να προσευχηθείτε σας παρακαλώ όλοι για την κόρη μου! Θα τα πούμε όλα όταν θα πάρω το κορίτσι μου από την εντατική, όταν γυρίσουμε σπίτι! Τώρα σας παρακαλώ όλους να κάνετε μία ευχούλα!” κατέληξε η κ. Νατάσα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μυρσίνη θα μείνει για κάποιο καιρό ακόμα στο νοσοκομείο, και μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση στα άκρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα