Παπακωνσταντίνου: Δεν γνώριζα για τη συμφωνία. Η αμοιβή μου θα φορολογηθεί στην Ελλάδα

Συναυλία Βασίλης Παπακωνσταντίνου β Χρήστος Θηβαίος β Αρχαία Ολυμπία
4 Αυγούστου 2015
Θέατρο Ολύμπια Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας β Διεθνές Φεστιβάλ Αρχ. Ολυμπίας. (EUROKINISSI/Γιάννης Σπυρούνης/ilialive.gr)
Συναυλία Βασίλης Παπακωνσταντίνου β Χρήστος Θηβαίος β Αρχαία Ολυμπία 4 Αυγούστου 2015 Θέατρο Ολύμπια Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας β Διεθνές Φεστιβάλ Αρχ. Ολυμπίας. (EUROKINISSI/Γιάννης Σπυρούνης/ilialive.gr) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για το θέμα της αμοιβής του, που κατατέθηκε από τον δήμο Ξάνθης σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία (vid)

Την δική του εκδοχή για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες στην Ξάνθη και την αμοιβή του που κατατέθηκε σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία, έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

"Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει", δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι από τα 16.500 ευρώ που πήρε για μία συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σχεδόν τα μισά πήγαν στην τσέπη τη δική του και των συνεργατών του. 

"Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου", επεσήμανε.

Να θυμίσουμε ότι για άγνοια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είχε κάνει λόγο και ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή, κ. Πατσέλας.

"Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αμοιβή 'χωρίς σύνορα' και φόρους για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Τραγούδησε στην Ξάνθη, πληρώθηκε στη Βουλγαρία

SHARE:

24Media Network