Παρεμβάσεις σε 120 δρόμους της Αθήνας

Έργα αποκατάστασης δρόμου
Έργα αποκατάστασης δρόμου EUROKINISSI

Οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις, επισκευές πεζοδρομίων και επαναχρωματισμούς διαγραμμίσεων και ξεκινούν τον Ιούνιο, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και Κτιριακών Έργων, Γιώργο Αποστολόπουλο

Ένα μεγάλο έργο που θα βελτιώσει την ασφάλεια των δρόμων της Αθήνας και θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης ξεκινάει ο δήμος Αθηναίων. Πρόκειται για Παρεμβάσεις σε 120 δρόμους, της Αθήνας συνολικής έκτασης 680.000 τετραγωνικών μέτρων και σε πεζοδρόμια 25.500 τ.μ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις, επισκευές πεζοδρομίων και επαναχρωματισμούς διαγραμμίσεων και ξεκινούν τον Ιούνιο.

ADVERTISING

Η αρχή του έργου καλύπτει περιοχές όπως τα Εξάρχεια, το Κουκάκι, ο Νέος Κόσμος, η Ακαδημία Πλάτωνος,τα Σεπόλια, η Λαμπρινή, τα Πατήσια το Παγκράτι, τα Πετράλωνα, το Κολωνάκι και ο Κεραμεικός, στις οποίες θα αποκατασταθούν συνολικά 454.000 τμ οδοστρώματος και 17.000 τμ πεζοδρομίων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 24 εκατ. ευρώ, όπως δηλώνει στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αντιδήμαρχος Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και Κτιριακών Έργων, Γιώργο Αποστολόπουλος.

SHARE:

24Media Network