Πάτρα: Αλλοδαποί εισέβαλαν σε πλοίο και απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο

Πάτρα: Αλλοδαποί εισέβαλαν σε πλοίο και απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο

Το περιστατικό συνέβη στο πλοίο της γραμμής Πάτρα- Ιταλία και τα χειρότερα απευθέχθησαν με την παρέμβαση του λιμενικού

Επτά μετανάστες εισέβαλαν σε πλοίο της γραμμής Πάτρα Ιταλία και απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο με φωτοβολίδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του thebest.gr.

Το περιστατικό, κατεγράφη την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα επτά αλλοδαποί, κατάφεραν να ελιχθούν ανάμεσα από σταθμευμένα φορτηγά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, να κρυφτούν για όσο χρειαζόταν και να τρυπώσουν πεζοί σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Ιταλία. Όταν τους εντόπισαν μέλη του πληρώματος, ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

ADVERTISING

Δύο από τους αλλοδαπούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο, τον οποίο μάλιστα απείλησαν να κάψουν με ναυτική φωτοβολίδα που κρατούσε ένας εκ των μεταναστών στο χέρι του, εάν τους συνελάμβαναν.

Στο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν άνδρες του λιμενικού και τελικά ο μετανάστης πείσθηκε να αφήσει την φωτοβολίδα και να παραδοθεί.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που φέρνουν μέλη πληρωμάτων, αλλά ακόμη και οδηγούς φορτηγών οχημάτων, αντιμέτωπους με απελπισμένους και επίσης αποφασιμένους μετανάστες, να κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την Πάτρα και να κατευθυνθούν προς την κεντρική Ευρώπη με πλοίο της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.

Πηγή: The Best

SHARE:

24Media Network