Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό γιατρού την ώρα που βοηθούσε τον 6χρονο

Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό γιατρού την ώρα που βοηθούσε τον 6χρονο
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Θύμα κλοπής έπεσε ο γιατρός που έσπευσε να βοηθήσει τον 6χρονο στο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή (19/09) σε αγώνες καρτ, στην Πάτρα.

Ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, καταγγέλλει πως την ώρα που έδινε τις πρώτες βοήθειες στον 6χρονο, μετά το σοβαρό ατύχημα στον αγώνα καρτ, κάποιος που βρισκόταν στο σημείο, έκλεψε το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο.

Ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό γράφοντας: “Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ…Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, κάτι, και ίσως και σε αυτόν που το έκανε. Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα χτες να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακρυχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου….Δυστυχώς χωρίς κωδικούς και τα λοιπά, ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει.. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ, να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ, κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Ευχαριστώ”, γράφει στην ανάρτησή του.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (19/09), όταν το μικρό παιδί είχε πάει να παρακολουθήσει αγώνες καρτ, στο κέντρο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα