Ανατροπή βυτιοφόρου στον Ισθμό: Από εναλλακτικές διαδρομές η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Διαβάζεται σε 1'
Ανατροπή βυτιοφόρου στον Ισθμό: Από εναλλακτικές διαδρομές η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σχετικά ομαλά, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση την Πελοπόννησο, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε με το βυτιοφόρο.

Οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό της Κορίνθου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς στο σημείο όπου το βράδυ της Παρασκευής (7/6) ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα.

Στόχος είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση, η απομάκρυνση των μπάζων, να καθαρίσουν το οδόστρωμα και να το στρώσουν προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία ξανά ο δρόμος.

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Δεδομένης και της αυξημένης κίνησης λόγω των Ευρωεκλογών με απόφαση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, διεξάγεται μέσω αντιδρόμησης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης προκειμένου να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες που πηγαίνουν στην περιφέρεια για τις ευρωεκλογές αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες που ταξιδεύουν, δόθηκε στην κυκλοφορία μια λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα, για τους οδηγούς που θα κινηθούν στο ρεύμα προς Κόρινθο. Συγκεκριμένα το τμήμα στο οποίο γίνεται η αντιδρόμηση ξεκινάει λίγο πριν τον κόμβο Λουτρακίου και τα οχήματα ξαναεισέρχονται στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας περίπου στο ύψος του Λουτρακίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα