Πάτρα: Ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα λίγο πριν από την πρώτη ανακοπή

Πάτρα: Ηχητικό ντοκουμέντο – Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα λίγο πριν από την πρώτη ανακοπή
Η Τζωρτζίνα και η μητέρα της INTIME NEWS

Η καταγραφή της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγα λεπτά μετά την εισαγωγή της μικρής Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Οι ερωτήσεις για τον Μάνο Δασκαλάκη, τέσσερις ημέρες πριν από την πρώτη ανακοπή του κοριτσιού.

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας, γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και συγκεκριμένα, το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Τέσσερις ημέρες πριν πάθει ανακοπή το 9χρονο κορίτσι, ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha αποκαλύπτει το διάλογο που είχε το παιδί με τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγα λεπτά μετά την εισαγωγή του στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Στο εν λόγω ντοκουμέντο ακούγεται η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας να ρωτάει το κοριτσάκι για τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη και την άρνησή της να τον δει.

Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα

Ρούλα: Να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί είπες να μπει ο μπαμπάς μέσα κι εμένα μου έλεγες όχι. Γιατί μόλις τον είδες είπες ναι;

Τζωρτζίνα: Γιατί στο τηλέφωνο σε άκουσα ότι σου έλεγε με το ζόρι να μπει εδώ μέσα και του είπα «εντάξει καλά για λίγο».

Ρούλα: Ναι.

Τζωρτζίνα: Για να μη σου φωνάζει ξανά να μπει με το ζόρι.

Ρούλα: Τζωρτζίνα μου όμως όταν λέμε όχι, μετά, μόλις έρχεται μην του το αλλάζεις γιατί νομίζει ότι λέω ψέματα.

Τζωρτζίνα: Μα δεν λες ψέματα.

Ρούλα: Εγώ το ξέρω ότι δε λέω ψέματα. Αυτός όμως νομίζει ότι εγώ σε βάζω για να μην θέλεις να τον δεις. Εγώ όμως δε σου είπα όποτε θέλεις, εγώ δε σου λέω να τον παίρνεις για καληνύχτα αγάπη μου;

Τζωρτζίνα: Ναι. Και εγώ σου λέω όχι ναι, όχι ναι.

Ρούλα: Όχι, ναι – όχι ναι. Σε έχω αφήσει ποτέ εγώ;

Τζωρτζίνα: Όχι.

Ρούλα: Ωραία.

Τζωρτζίνα: Θα κοιμηθώ με κουβέρτα. Τέλεια! Ωραία θα περάσουμε και σήμερα.

Ρούλα: Γιατί, με τι ήθελες να κοιμηθείς

Τζωρτζίνα: Με τηλεόραση.

Ρούλα: Με τηλεόραση; Να σου πάρω μία.

Τζωρτζίνα: Τι εννοείς μία;

Ρούλα: Τηλεόραση.

Συγκλονιστική μαρτυρία: “Αν οι συγγενείς είχαν δράσει θα προλαβαίναμε την Τζωρτζίνα”

Σε μια νέα μαρτυρία προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, οικογενειακή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και την Αγγελική Νικολούλη. Όπως υποστήριξε το περιβάλλον της μητέρας είχε γνώση της κατάστασής της. “Εάν οι συγγενείς είχαν δράσει νωρίτερα θα είχαμε προλάβει τουλάχιστον το ένα παιδί” σημείωσε, αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ανάστατη γιατί άκουγε τους συγγενείς της και καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε με τη Ρούλα. Εγώ την έψαχνα και έλεγα στο παιδί δικαιολογίες. Την πήγαμε στο σπίτι μίας άλλης φίλης για να μην ακούει τις εντάσεις. Τετάρτη βράδυ την πήρε η αδελφή της Ρούλας από το φιλικό σπίτι και λίγο μετά την πήγε στο Καραμανδάνειο. Το παιδί δεν έβγαλε ούτε ένα βράδυ στο σπίτι της μάνας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε:

«Πιστέψαμε ότι η Ρούλα είχε επηρεαστεί με την Ίριδα, γι’ αυτό και ήθελε να αυτοκτονήσει. Έκανε ολόκληρα κόλπα. Εμείς την ψάχναμε στα νεκροταφεία και φοβόμασταν μην έχει κάνει κακό στον εαυτό της και αυτή βρισκόταν ξαπλωμένη στο ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή θυμάμαι που μου είπε η αδελφή της πως παραδίδονταν τα μηνύματα που της έστελνε, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Η Ρούλα όταν την έπιαναν τα νεύρα της γινόταν άλλος άνθρωπος. Εγώ θυμάμαι μία κουβέντα του θείου της που έλεγε όταν ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι της, να την κλείσουνε σε κλινική. Γνώριζαν δηλαδή στην οικογένεια πως είχε πρόβλημα. Εάν είχαν κινητοποιηθεί νωρίτερα, θα είχαμε προλάβει το ένα παιδί, τουλάχιστον την Τζωρτζίνα.»

Αυτό που έκανε εντύπωση στην μάρτυρα, είναι το γεγονός πως η Ρούλα ήθελε με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά τον Μάνο από την 9χρονη κόρη του. Λίγο πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, θυμάται ότι έπαιζε χαρούμενη στο βουνό.

«Τετάρτη μεσημέρι ήμουν μαζί με την Τζωρτζίνα και κοιμόταν σαν πουλάκι. Όταν της έλεγα να πάρουμε τη μαμά να μιλήσει, έλεγε όχι. Ήταν μία χαρά. Είχε μία ηρεμία. Μου ζωγράφισε κάτι και μου έγραφε “σ’ αγαπώ πολύ”. Μετά έγινε ότι έγινε. Η Ρούλα μας είπε πως εκείνο το βράδυ η μικρή είδε ένα όνειρο, έκανε σπασμούς και την έτρεξε στο Καραμανδάνειο. Σοκαριστήκαμε.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα