Πάτρα: Με μηνύσεις απειλεί ο Αλέξης Κούγιας

Πάτρα: Με μηνύσεις απειλεί ο Αλέξης Κούγιας
Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας απειλεί ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις προκειμένου να σταματήσει η δημοσιοποίηση εγγράφων, που αποτελούν μέρος της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Την παράνομη διαρροή των καταθέσεων ιατροδικαστών και άλλων μαρτύρων που παρελαύνουν από την 35η τακτική ανακρίτρια σχετικά με τους θανάτους των Μαλένας και Ίριδας, καταγγέλει ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας. Απειλεί ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις προκειμένου να σταματήσει η δημοσιοποίηση εγγράφων, που αποτελούν μέρος της ανακριτικής διαδικασίας.

Την ώρα που αναμένεται τις επόμενες ημέρες η υποβολή της πρότασης του εισαγγελέα Γ. Νούλη προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας, σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας μιλά για παράνομες ενέργειες όπως η αυτούσια δημοσιοποίηση μιας κατάθεσης που έχει ληφθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης. Φωτογραφίζει δε συγκεκριμένο ως άμεσο εμπλεκόμενο δημοσιογράφο – εκδότη κυριακάτικης εφημερίδας.

«Επειδή μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι αυτή η διαρροή μπορεί να έχει γίνει από την κα Ανακρίτρια και τον κο Εισαγγελέα, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, ώστε να διαπιστωθεί ποιος έκανε αυτήν την επιλεκτική διαρροή, ειδικά στην εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου λογικά φαίνεται ότι την έχουν κάνει οι κ.κ. Καρακούκης και Καλογρηάς» αναφέρει και προσθέτει:

«Άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά, ώστε η Προϊσταμένη Αρχή της Εισαγγελίας Αθηνών να διερευνήσει πώς διαρρέουν στην υπόθεση αυτή απόρρητα έγγραφα.

Η εντολέας μου με έχει ενημερώσει ότι ο προηγούμενος δικηγόρος της είχε κατονομάσει συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό, τον οποίον του είχε αποκαλύψει ο προηγούμενος δικηγόρος της, που είχε στενή σχέση με τον δημοσιογράφο – ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εφημερίδας, ο οποίος μάλιστα εργάζεται και σε καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Αυτά όλα θα τεθούν υπ’ όψιν του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, ώστε να πάψει αυτή η παρανομία, οι τηλεδίκες και τα τηλεδικαστήρια που έχουν καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και προαναγγέλλουν την μεταχείρισή της από τη Δικαιοσύνη, ενέργειες που προσβάλλουν πρώτα απ’ όλα την Ανακρίτρια κα Τζωρτζάτου, τον αρμόδιο Εισαγγελέα, τη μυστικότητα της ανακρίσεως και εν τέλει τη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα