Πάτρα: Μήνυση κατά του μαθητή – μποξέρ κατέθεσε ο πατέρας του θύματος

Πάτρα: Μήνυση κατά του μαθητή – μποξέρ κατέθεσε ο πατέρας του θύματος
Μαθητής Λυκείου Glomex

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο μαθητής του ΕΠΑΛ Πάτρας, που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή του. Μήνυση καταθέτει ο πατέρας του θύματος.

Σοβαρά τραυματισμένος κατέληξε ένας 16χρονος μαθητής σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διαλυμένη την κάτω γνάθο, μετά από καυγά με έναν 19χρονο, ενώ υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στη διάρκεια συζήτησης.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του θύματος, ο 19χρονος δράστης, ο οποίος είναι αθλητής του μποξ “θίχτηκε” από τα λόγια του 16χρονου και στα καλά καθούμενα του επιτέθηκε, ενώ, όπως δήλωσε ο πατέρας του θύματος, συζητούσαν για ένα ασήμαντο θέμα.

Ο 19χρονος εξαφανίστηκε αρχικά από την πόλη και παρέμεινε κρυμμένος για 48 ώρες μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας και να μην συλληφθεί.

Αφού εμφανίστηκε, κλήθηκε από το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου σε απολογία, ενώ θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες το αν ο μαθητής-μποξέρ θα παραμείνει στο σχολείο ή θα αποβληθεί. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα