Πάτρα: Μητέρα πέντε ανηλίκων απειλεί ν’ αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα

Πάτρα: Μητέρα πέντε ανηλίκων απειλεί ν’ αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα

Δραματικές στιγμές ζει μια πολύτεκνη οικογένεια στη Δυτική Αχαϊα  την οποία η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή ρεύματος λόγω οφειλής

Πάγωσαν όσοι άκουσαν μια γυναίκα  να βγαίνει σε  γραμμή ακροατών τοπικού ραδιοφώνου και να εξιστορεί το δράμα της λέγοντας πως  θέλει να αυτοκτονήσει.

Όλα έγιναν  το πρωί  της Πέμπτης όταν  μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών από την κάτω Αχαγιά ζήτησε βοήθεια  λέγοντας πως περνά  Δραματικές ώρες καθώς  η ΔΕΗ απειλεί  με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για οφειλή που ανέρχεται σε 2500€.

Πρόκειται για ζευγάρι ανέργων που έχει πέντε ανήλικα παιδιά , με τη μητέρα να έχει απευθυνθεί λίγο νωρίτερα στη διοίκηση της ΔΕΗ, προκειμένου να ζητήσει διακανονισμό .

Η απάντηση των υπευθύνων της ΔΕΗ ήταν πως για να γίνει διακανονισμός  θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 800€ και να οριστούν και δόσεις οι οποίες σε μηνιαία βάση ξεπερνούν τα 200€.

Στο άκουσμα του «μαντάτου» η γυναίκα δήλωσε αδυναμία να βρει τα χρήματα  με τους υπευθύνους της ΔΕΗ να της αποκλείουν ακόμα και την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο ισχυριζόμενοι πως καταναλώνει περισσότερες από 1000 κιλοβατώρες ανά έκδοση λογαριασμού.

πηγή: patrastimes.gr

SHARE: