Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο – Καταγγελίες για τα φανάρια

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο – Καταγγελίες για τα φανάρια
Iwannis Kougias/facebook

Ένας 16χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με μηχανάκι στο οποίο επέβαινε αυτός και ο παππούς του στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Ένας 16χρονος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος και ο παππούς του, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος, ενώ ο παππούς του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με το Patrisnews ο 16χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο, στη διαδρομή προς το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Όσον αφορά στον παππού του 16χρονου και οδηγό του δικύκλου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του αριστερού του κάτω άκρου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής τα φανάρια στο σημείο εδώ και μέρες δεν λειτουργούν. 

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Η Λυκειάρχης του ΓΕΛ Βάρδας κ.Κανέλλα Καλλίτση  μιλώντας στην «Πατρίς» συγκλονισμένη από το δυσάρεστο νέο δήλωσε: «Ο Αλέξανδρος με μια φράση ήταν ο ορισμός της χαράς της ζωής. Πάντα χαμογελαστός, πολύ καλός μαθητής, αξιαγάπητος σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, συμμετείχε σε όλες τις δράσεις του Λυκείου μας, ήταν πάντα με μια μπάλα στο χέρι, παιδί που του άρεσε ο αθλητισμός…Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έφυγε η χαρά της ζωής…Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα