Πειραιάς: Συνελήφθη 25χρονος στρατιωτικός – Χτύπησε υπάλληλο μπαρ στην Ύδρα

Πειραιάς: Συνελήφθη 25χρονος στρατιωτικός – Χτύπησε υπάλληλο μπαρ στην Ύδρα
Σύλληψη (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Ο 25χρονος συνελήφθη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Χτύπησε υπάλληλο και προξένησε ζημιές σε μπαρ της Ύδρας.

Επεισόδιο σε μπαρ της Ύδρας προκάλεσε 25χρονος στρατιωτικός, ο οποίος προξένησε ζημιές στην επιχείρηση και χειροδίκησε σε βάρος υπαλλήλου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα ο 25χρονος Έλληνας (ο οποίος είναι κάτοικος Γαλλίας) φέρεται να προέβη και σε χειροδικία εναντίον υπαλλήλου καθώς και άλλων ατόμων που προσπάθησαν να τους χωρίσουν ενώ προξένησε και υλικές ζημιές στον χώρο.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (7/12) στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο του αυτοφώρου από άνδρες της ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου της περιοχής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 25χρονος νεαρός εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του από υδροπτέρυγο ενώ σε έλεγχο που του διενεργήθηκε στον ταξιδιωτικό του σάκο, βρέθηκαν ένα στιλέτο, μία σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα