Πελετίδης: Δικάζεται το σύνολο του πατραϊκού λαού που βρίσκεται σήμερα εδώ για να κτυπηθεί ο ρατσισμός

Πελετίδης: Δικάζεται το σύνολο του πατραϊκού λαού που βρίσκεται σήμερα εδώ για να κτυπηθεί ο ρατσισμός

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο οποίος δικάζεται μετά από μήνυση χρυσαυγίτη βουλευτή

«Περιμένω σήμερα από το δικαστήριο να κάνει το καθήκον του», δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, περιμένοντας να ξεκινήσει η δίκη του. Όπως πρόσθεσε, «περιμένω να σταθεί με τον πατραϊκό λαό, τον ελληνικό λαό, με τις πανανθρώπινες αξίες και να σταματήσει την πορεία αυτών που δηλητηριάζουν και διχάζουν».

«Το θέμα δεν είναι ότι δικάζεται ο δήμαρχος Πατρέων, αλλά το σύνολο του πατραϊκού λαού που βρίσκεται σήμερα εδώ για να υπερασπιστούν τις πανανθρώπινες αξίες, να κτυπηθεί ο ρατσισμός και εκείνες οι απόψεις που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου μας», δήλωσε ο Κώστας Πελετίδης. Στο μεταξύ, έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί πολυπληθής συγκέντρωση συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων.

Ο Κώστας Πελετίδης δικάζεται σήμερα για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.

πηγή φωτογραφίας: patrastimes

πηγή βίντεο: patrasevents.gr

SHARE:

24Media Network