Έξι τραυματίες από απότομο φρενάρισμα συρμού του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους

Έξι τραυματίες από απότομο φρενάρισμα συρμού του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τρένο του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Κόρινθος, 300 μέτρα μετά τον Σταθμό Αγίων Θεοδώρων και ενώ βρισκόταν σε φάση επιτάχυνσης, φρέναρε απότομα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έξι επιβάτες τραυματίστηκαν.

Συνολικά έξι επιβάτες, τρεις άντρες και τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, για προληπτικούς λόγους και παροχή Πρώτων Βοηθειών, αφού δεν χρειάστηκε κανείς να παραμείνει για νοσηλεία, ύστερα από το ατύχημα που σημειώθηκε με συρμό του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τρένο του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Κόρινθος, 300 μέτρα μετά τον Σταθμό Αγίων Θεοδώρων και ενώ βρισκόταν σε φάση επιτάχυνσης, φρέναρε απότομα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες να πέσουν κάτω.

Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που δεν χρειάστηκε ωστόσο να προβεί σε καμία ενέργεια.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην οποία σημειώνει: “Λόγω ανεπτυγμένης ταχύτητας διερχόμενο τρένο χρειάστηκε να εφαρμόσει ακαριαία πέδηση στην παρακαμπτήριο πριν από τον Σταθμό των Αγίων Θεοδώρων. Πέρα από το αναπόφευκτο τράνταγμα που αισθάνθηκαν οι επιβάτες του συρμού, δεν υπήρξε τραυματισμός. Τρεις επιβάτες έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Απότομο φρενάρισμα και όχι εκτροχιασμός" στους Αγίους Θεοδώρους

SHARE:

24Media Network