Πέραμα: Εργατικό ατύχημα με εργαζόμενο στο ναυπηγείο – Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο

Πέραμα: Εργατικό ατύχημα με εργαζόμενο στο ναυπηγείο – Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο
Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος Eurokinissi

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας εργαζόμενος του ναυπηγείου Περάματος, ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε.

Εργατικό ατύχημα στα ναυπηγεία του Περάματος σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/06), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο 36χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο χέρι ενώ έκανε εργασίες σε πλοίο στο ναυπηγείο.

Τον 36χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Τζάνειο νοσοκομείο και στη συνέχειο στο ΚΑΤ, ενώ διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό 36χρονου ημεδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτική επιχείρηση, κατά την εκτέλεση ξυλουργικών εργασιών σε Θ/Γ πλοίο, το οποίο ελλιμενίζεται εντός ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος, κατά την κοπή ξύλου με τη χρήση ηλεκτρικού εργαλείου, κόπηκε στο δεξί παράμεσο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξιό άνω άκρο.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” για την παροχή πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ” για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα