Το Περιστέρι φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και έλαμψε σε όλη την Αττική

Το Περιστέρι φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και έλαμψε σε όλη την Αττική
Το Περιστέρι φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και έλαμψε σε όλη την Αττική youtube

Η φαντασμαγορική εκδήλωση του δήμου Περιστερίου, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες πολίτες, από ψηλά. Εντυπωσιακά πλάνα από μια υπέροχη βραδιά.

Το Περιστέρι έλαμψε σε όλη την Αττική το βράδυ της Παρασκευής. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η φαντασμαγορική βραδιά ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, παιδιά σχολής χορού και βεγγαλικά που φώτισαν το Περιστέρι σε όλη την Αττική. Ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα ONIRAMA, που ξεσήκωσαν το κοινό σε ξέφρενους και χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Είχε προηγηθεί η παρέλαση γκρουπ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους Άη Βασίληδες, την Ομάδα Τσίρκου Fabrica Athens, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τα δημοτικά εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς την αγορά του Περιστερίου.

Δείτε βίντεο από την ομάδα Up Drones:

Μικροί και μεγάλοι μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν στις 383 εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό “Περιστέρι”) με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, την Φάτνη και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το εορταστικό καραβάκι και το “Σπίτι του Αι Βασίλη”.

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα