Πέθανε η δημοσιογράφος Κύα Τζήμου

Πέθανε η δημοσιογράφος Κύα Τζήμου
HTTP://PARALLAXIMAG.GR

Υπήρξε αρχισυντάκτρια της έντυπης και ηλεκτρονικής parallaxi, ενώ συνεργάστηκε για σειρά χρόνων και με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

"Έφυγε" από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη η δημοσιογράφος Κύα Τζήμου, νικημένη από τον καρκίνο. Ο θάνατός της έχει σκορπίσει θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Η Κύα Τζήμου γεννήθηκε στην Αθήνα και πήγε στη Θεσσαλονίκη στα 18 της προκειμένου να σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπήρξε συντάκτρια και αρχισυντάκτρια της έντυπης και ηλεκτρονικής parallaxi ενώ συνεργάστηκε για σειρά χρόνων και με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την εφημερίδα του "Πρώτο Πλάνο".

ADVERTISING

«Η Κύα έγινε μια σπουδαία δημοσιογράφος, με ένστικτο, γνώσεις και κουλτούρα απίστευτη. Ανακάλυψε κάθε γωνιά αυτής της πόλης, τις κρυφές ιστορίες της, τα κτίρια και τις πλατείες, τα σοκάκια και τους ανθρώπους της. Αφιέρωσε στη Θεσσαλονίκη τις νύχτες και τις μέρες της με ένα συναρπαστικό τρόπο που διαρκώς μας εξέπληττε. Ταυτόχρονα ταξίδεψε, διάβασε εκατοντάδες βιβλία, είδε τις πιο πολλές ταινίες και σειρές από τον καθένα μας, είδε τα παιδιά της να μεγαλώνουν όμορφα, γλέντησε. Ήπιε το χυμό κάθε μέρας μέχρι τέλους» αναφέρει μεταξύ άλλων το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των συναδέλφων της. 

(Με πληροφορίες από Parallaxi)

SHARE:

24Media Network