Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου
Βιολέτα Αντωνίου Facebook

Ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τις βιντεοταινίες αλλά και τις επιθεωρήσεις της δεκαετίας του '80, η Βιολέτα Αντωνίου έφυγε από τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου, που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες και τις επιθεωρήσεις της δεκαετίας του ’80.

Η Βιολέτα Αντωνίου υπήρξε παντρεμένη με τον παρουσιαστή Ηλία Κακλαμάνη και μαζί άπέκτησαν ένα γιο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η σελίδα “Actors House” με την εξής ανάρτηση:

 «Αγαπημένη Βιολέτα, καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετήσουμε έγκαιρα. Να ‘ναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο, όπως ήσουν και εσύ»… 

Η αγαπημένη ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου έφυγε από τη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά η είδηση έγινε γνωστή μόλις σήμερα από το «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο σύζυγός της, Ηλίας Κακλαμάνης έκανε την εξής ανάρτηση: 

 «Μια Μπλανς Ντυμπουά έφυγε για τον κόσμο των Αγγέλων… Ήταν ανάγκη να το μάθω την ώρα που έμπαινε η μέρα των ερωτευμένων.. Ότι σε ερωτεύτηκε ο θάνατος και σε πήρε κοντά του. Πες του τον μισούσα που τον μισούσα όταν τον έβλεπα να παίρνει ανθρώπους κ ειδικά νέους.. Καταλαβαίνεις τώρα και μετά από αυτό… Που πήρε εσένα Βιολέτα.. Λένε ξεκουράζεται κάποιος που φεύγει.. Που πας να ξεκουραστείς εσύ.. Τόσο νέα.. Τόσο δυνατή. Τόσο όμορφη.. Εκτός κι αν εκεί πάνω στον ουρανό θέλουν να ανεβάσουν το Λεωφορείο ο πόθος και θέλανε κάποια.. αέρινη Μπλανς Ντυμπουα και πιο ώριμη από τότε στα 24 σου το ανεβάσαμε μαζί.. Πες μόνο στον “σκηνοθέτη” να προσέχει την άυλη μορφή σου. Και πες του και κάτι άλλο. Να μην παίρνει από τη γη πρωταγωνιστές και ειδικά όταν είναι νέοι.. ΑΝΤΊΟ . . Κι αν βλέπεις από κει ψηλά.. Θα δεις πως θα σου προσέχω δίπλα τον Βικτωράκο μας το παιδί μας. Αντίο Βιολέτα. Έκλεισε τόσο γρήγορα η αυλαία της ζωής σου». 

Facebook

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα