Πέθανε ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των Hondos Center

Πέθανε ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των Hondos Center
Ο Γιάννης Χόντος (στη μέση) από παλαιότερα εγκαίνια καταστήματος "Hondos Center" στους Αμπελόκηπους Eurokinissi

Έφυγε σε ηλικία 67 ετών ο Γιάννης Χόντος, ένα από τα πέντε αδέρφια και τους συνιδρυτές των καταστημάτων Hondos Center. Έδινε μάχη με τον καρκίνο για δύο χρόνια.

Την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο άφησε ο Γιάννης Χόντος σε ηλικία 67 ετών, ένας από τους πέντε αδερφούς και συνιδρυτές των καταστημάτων “Hondos Center”.

Όπως αναφέρουν τα “evrytanika.gr“, ο Γιάννης Χόντος είχε καταγωγή από τα Άγραφα Ευρυτανίας και μαζί με τα τέσσερα αδέρφια του, Γιώργο, Νίκο, Αργύρη και Κώστα ίδρυσαν την εταιρεία καλλυντικών το 1967, με πρώτο κατάστημα στην οδό Ομήρου.

Τα πέντε αδέρφια είχαν ξεκινήσει ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών της εποχής μέχρι να φτιάξουν μία τεράστια αλυσίδα μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εταιρεία με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, καταφέρνοντας μέσα σε αυτόν τον μισό αιώνα να ανοίξουν 70 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 6.000 υπαλλήλους.

Ο Γιάννης Χόντος μαχόταν για δύο χρόνια τον καρκίνο, από τον οποίο τελικά νικήθηκε, έχοντας μάλιστα χάσει τη σύζυγό του από την ίδια νόσο πριν από μερικά χρόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή στις 3 μ. μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Άγραφα Ευρυτανίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα