Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης
Στηβ Κακέτσης PAPADAKIS PRESS

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών άφησε ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης.

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης.

Τον περασμένο Μάρτιο ο επιχειρηματίας υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η υγεία του είχε επιδεινωθεί σοβαρά με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών και εστίασης. Μεσουράνησε στη νύχτα της Αθήνας, διατηρώντας μια σειρά από κέντρα διασκέδασης, μεταξύ αυτών και τη θρυλική Νεράιδα.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου είχε απασχολήσει επίσης τα εγχώρια ΜΜΕ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο”.

Οι μήνες στη φυλακή

Το 1994 πέρασε εννέα μήνες στη φυλακή, εμπειρία για τον οποίο -όπως είχε δηλώσει- ήταν τραυματική.

“Έμεινα στη φυλακή 9 μήνες και μια εβδομάδα. Ήταν στιγμές που μου ερχόταν να αυτοκτονήσω. Δεν έκανα αυτή την κίνηση για το παιδί μου, θα του άφηνα ρετσινιά. Μιλάς σοβαρά τώρα; Να σε παίρνουν αθώο και να σε βάζουν εκεί με τους κακοποιούς; Έκανα αγώνα τεράστιο στις τηλεοράσεις για να αποδείξω την αθωότητά μου.

Μεγάλωνα ένα παιδί… τι τράβηξε κι αυτό. Του φέρονταν σαν να είναι νονός της νύχτας. Αυτό είναι καρφί που καίει μέσα μου, υπάρχει”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα