Πετρούπολη: Στήνουν κλοιό για τους δολοφόνους του νεογνού που βρέθηκε στα σκουπίδια

Πετρούπολη: Στήνουν κλοιό για τους δολοφόνους του νεογνού που βρέθηκε στα σκουπίδια
Δύο συλλήψεις για απάτες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην Αττική Eurokinissi

H θεωρία των αξιωματικών της αστυνομίας για τον θάνατο του νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό σε κάδο-Έχουν σαρώσει οι αστυνομικοί τα Δυτικά, τα Βόρεια και τα Νότια Προάστια, ενώ έφτασαν μέχρι και την Κρήτη

Οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει όλες τις πληροφορίες που τους έχουν φτάσει για ανήλικες σε γυναικολογικές κλινικές και μαιευτήρια με αρνητικά αποτελέσματα έως τώρα, για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας σε βάρος του νεογέννητου αγοριού, στις 26 Φεβρουαρίου, που οι δράστες απέρριψαν σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν σαρώσει την περιοχή της Πετρούπολης και του Καματερού και έχουν ανοίξει τις έρευνες τόσο στις όμορες περιοχές, του Περιστερίου, του Αιγάλεω και στο Ίλιον όσο ακόμα και σε βόρεια και νότια προάστια πλέον.

Μάλιστα, μία πληροφορία από πολίτη που έκανε λόγο για ένα νεαρό ζευγάρι στην Πετρούπολη, που η νεαρή κοπέλα ήταν έγκυος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τα άλλα της παιδιά, έφερε τις έρευνες της Αστυνομίας έως την Κρήτη, όπου βρέθηκε εκείνη την περίοδο το συγκεκριμένο ζευγάρι, ωστόσο η κοπέλα είχε γεννήσει κανονικά και δεν είχε σχέση με το περιστατικό.

Το νεογέννητο αγοράκι δεν ήταν πρόωρο, ήταν αρτιμελές και έζησε μόλις μισή ώρα αφού γεννήθηκε. Ο δράστης ή οι δράστες του έκλεισαν το στόμα με χαρτοπετσέτες προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του και στη συνέχεια όπως απέδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, το βρέφος στραγγαλίστηκε δια περισφίξεως του λαιμού του με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί!

Αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν αναπτύξει μία θεωρία ότι πιθανόν όλα να συνέβησαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και γι αυτό το φίμωσαν το μωρό με χαρτοπετσέτες, καθώς αμέσως θα γινόταν αντιληπτό το κλάμα του.

Στη συνέχεια ο δράστης το τύλιξε με σεντόνι το έβαλε σε μία μαύρη σακούλα και το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας, στην Πετρούπολη. Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης που το ανακάλυψε πρώτος το μεσημέρι Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, κάλεσε όλη την γειτονιά και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.

Η εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης είναι πρώτη προτεραιότητα για την Αστυνομία και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει αντιληφθεί κάτι πράγματι χαρακτηριστικό και ύποπτο καλείται να το αναφέρει έστω και ανώνυμα στις Αρχές, καθώς θεωρούν ότι ειδικά η μητέρα ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα