Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή στον Γερμενή της Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από Βορειοηπειρώτες έξω από την πρεσβία της Αλβανίας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 με σκοπό να δωθεί τέλος στις κατεδαφίσεις σπιτιών στη Χεειμάρρα.  (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από Βορειοηπειρώτες έξω από την πρεσβία της Αλβανίας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 με σκοπό να δωθεί τέλος στις κατεδαφίσεις σπιτιών στη Χεειμάρρα. (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Ένοχος για την κατηγορία της απόπειρας σωματικής βλάβης κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Η κατηγορία αφορά την είσοδο του βουλευτή σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στον «Κόμβο Αλληλεγγύης», στο πρώην Φρουραρχείο στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Δομοκού, όπου εξύβρισε και επιχείρησε να χτυπήσει τον κ. Καμίνη.

Ο Γερμενής είχε ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς φρουρούς του δημάρχου. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο κ. Καμίνης ο οποίος εξιστόρησε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα όταν ο βουλευτής εισήλθε στο χώρο της εκδήλωσης. Ο κατηγορούμενος απουσίαζε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από το συνήγορό του.


SHARE: