Πολιτικές ευθύνες για την κακοδιαχείριση του ΟΑΣΘ βλέπει ο Στέλιος Παππάς

ΒΟΥΛΗ// Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κ.τ.Β., όσον αφορά τις αστικές συγκοινωνίες Αττικής και Θεσσαλονίκης. Στη συνεδρίαση θα παραστούν εκπρόσωποι των Διοικήσεων των φορέων αστικών συγκοινωνιών Αττικής και Θεσσαλονίκης. Πέμπτη 25/1/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ// Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κ.τ.Β., όσον αφορά τις αστικές συγκοινωνίες Αττικής και Θεσσαλονίκης. Στη συνεδρίαση θα παραστούν εκπρόσωποι των Διοικήσεων των φορέων αστικών συγκοινωνιών Αττικής και Θεσσαλονίκης. Πέμπτη 25/1/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Οργανισμού μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για την κακοδιαχείριση "με πολιτική κάλυψη" όπως λέει στις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης

Στον ΟΑΣΘ έφτασαν σε σημείο να περνούν τα έσοδα, στα έξοδα και μάλιστα με πολιτική κάλυψη, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς. Τόνισε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, καθώς η Πολιτεία παρενέβαινε δίνοντας νομοθετική κάλυψη σε ατασθαλίες, παραβιάζοντας άλλους νόμους.

Σημείωσε ότι λίγο πριν από τις εκλογές του 2015 επιχείρησαν να κλείσουν οικονομικά πέντε χρόνια κάτι που είναι παράνομο.

ADVERTISING

Επισήμανε ότι είναι πολλά αυτά που έχουν εντοπιστεί και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσπασε τον γόρδιο δεσμό.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σπίρτζης: Κυκλώματα διαπλοκής έκαναν σαμποτάζ στα λεωφορεία

SHARE:

24Media Network