Τροχαίο σοκ: Τρεις νεκροί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Τροχαίο σοκ: Τρεις νεκροί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο δυστύχημα ,σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην Μυκηνών-Ναυπλίου μεταξύ δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα ένας σοβαρά τραυματίας και ένας νεκρός. Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μετά τη σύγκρουση και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του .Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας ,της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ.Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Άργους. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Γερμανός τουρίστας άλλαξε φαίνεται απότομα λωρίδα αριστερά, με αποτέλεσμα να κλείσει τον δρόμο σε δύο μοτοσικλέτες που επέβαιναν συνολικά 4 άτομα και να συγκρουστούν πλάγια μαζί του

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου).

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, πλησίον στη συμβολή της με την οδό Σεπτεμβρίου.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών επέβαινε σε Ι.Χ. Ξαφνικά, ο 67χρονος οδηγός χωρίς να ελέγξει φαίνεται πίσω για τυχόν ομόρροπα κινούμενα οχήματα, έκοψε απότομα αριστερά για να αλλάξει λωρίδα, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να καρφωθούν στο πλάι του αυτοκινήτου, δύο μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν συνολικά 4 άτομα.

Νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μοτοσικλετών 22 και 28 ετών αντίστοιχα, ο 50χρονος πατέρας και συνεπιβάτης του 28χρονου και σοβαρά τραυματισμένη η 18χρονη συνεπιβάτης του 22χρονου που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο Γερμανός τουρίστας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ έρευνα για το περιστατικό και για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα