Πολύτεκνη καθαρίστρια: Δεν μετανιώνω, μεγαλώνω τα παιδιά μου τίμια με τη δουλειά μου

Καθαρίστρια, Φωτογραφία Αρχείου
Καθαρίστρια, Φωτογραφία Αρχείου KALINOVSKY DMITRY,2014,+375297500400

Συγκλονιστική εξομολόγηση της πολύτεκνης καθαρίστριας από την Πρέβεζα που έχασε τη δουλειά της αφού πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού στον news247 στους 88.6: "Εκανα ένα λάθος αλλά δεν μετανιώνω, ήθελα να μεγαλώσω τίμια τα παιδιά μου".

Η πολύτεκνη καθαρίστρια από την Πρέβεζα που έχασε τη δουλειά τους γιατί πλαστογράφησε την ημερομηνία αποφοίτησής της από το δημοτικό σχολείο μίλησε στον news247 στους 88,6 και τόνισε ότι έκανε ότι έκανε για να μεγαλώσει τίμια τα 13 παιδιά της.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: "Εκανα ένα λάθος, πλαστογράφησα το απολυτήριο του δημοτικού και πληρώνω αυτό το αδίκημα. Εκανα κακούργημα επειδή ήθελα να δουλέψω;

Οταν βγήκε η προκήρυξη, είχα 10 παιδιά και περίμενα το 11ο. Αυτό ήταν το αμάρτημα. Και να μην δικαστώ και να με αθωώσουν, αν χάσω τη δουλειά μου, κάτι πρέπει να κάνω. Εχω τέσσερα ανήλικα και εννοείται ότι πρέπει να τα μεγαλώσω.

Δεν πλαστογραφήσαμε για να γίνουμε γιατροί. Πληρώνουμε ένα λάθος που δεν είναι τόσο μεγάλο. Δεν ντρεπόμαστε για αυτό που κάναμε εγώ και η κυρία από το Βόλο. Ούτε το κράτος κλέψαμε. Ισα-ίσα δουλέψαμε γι' αυτό και ακόμη δουλεύουμε για να βγάλουμε τα παιδιά μας αξιοπρεπώς στην κοινωνία.

Δεν ηθελα να βγουν οι κόρες μου στο δρόμο και τα αγόρια μου να γίνουν ναρκομανείς. Περνούσαμε ένα μαρτύριο με τον άντρα μου και τα παιδιά μου. Δεν ήξερε κανείς τίποτα. Είχα πρόβλημα υγείας και όμως ούτε καν με άκουσαν στο δικαστήριο.

Δεν μετάνιωσα, ούτε μετανιώνω, αν χρειαζόταν θα το ξανάκανα, τα παιδιά μου μεγαλώνω, δεν κάνω κάτι άλλο. Και τα μεγαλώνω τίμια".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικηγόρος καθαρίστριας: Έχει 13 παιδιά, όλα άνεργα, ήθελε να μην χάσει τη θέση

Νέα σκληρή καταδίκη καθαρίστριας μητέρας 13 παιδιών για έτος αποφοίτησης από το δημοτικό

SHARE:

24Media Network