Πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

ΑΘΗΝΑ-Συγκέντρωση στην Ομόνοια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Συγκέντρωση στην Ομόνοια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Συνθήματα υπέρ των ανοιχτών συνόρων, κατά των φραχτών και της Ευρώπης της λιτότητας, ακούστηκαν στην πορεία που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη

Πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18/12) στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη.

Οι συγκεντρωμένοι, εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων, αντιφασιστικών οργανώσεων, της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και αριστερών κινημάτων, ξεκίνησαν από την πλατεία Ομονοίας και κατευθύνθηκαν προς την Βουλή και στην συνέχεια προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα για να καταλήξουν και πάλι στο σημείο εκκίνησής τους .

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα υπέρ των ανοιχτών συνόρων, κατά των φραχτών και ενάντια στην Ευρώπη της λιτότητας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας οι δρόμοι από τους οποίους πέρασαν οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν κλειστοί για τα οχήματα αλλά μετά την ολοκλήρωση της πορείας η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους αποκαταστάθηκε.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network